1
Publication: Tiran├ź, Infbotues, 2013
Botim i 1.
3
Publication: Tirane═Ć╠ł, Eurorilindja, 1996
Botim i ri i ndrequr dhe i pe═Ć╠łrmire═Ć╠łsuar